Alles over de puppy

Puppybegeleiding

De aanschaf van een pup is altijd een grote beslissing. Wij willen u graag hierbij van advies voorzien. Natuurlijk geven wij graag advies voordat u de pup gaat kopen, echter vaker is het zo dat de pup er al is en dat wij de pup bij de tweede enting voor het eerst zien. Er komt veel kijken bij de opvoeding van een pup. Een aantal van u zal er al ervaring mee hebben, echter velen van u zullen veel onduidelijkheden tegenkomen en veel vragen hebben. Ook van onze kant vinden wij het belangrijk om u goed te adviseren over alle pup-gerelateerde zaken. De consulten tijdens de entingen zijn vaak niet lang genoeg om alle vragen van u te beantwoorden.

Daarom hebben wij de puppybegeleiding in het leven geroepen. U komt dan eenmaal per 4 weken, vanaf de leeftijd van 3 maanden, bij ons op consult totdat de pup zes maanden is. Deze consulten zijn GRATIS. Het enige wat u afrekent zijn de produkten die u meeneemt. U kunt tijdens deze consulten al uw vragen stellen, wij kijken de pup nog even na, en wij kunnen dan elke keer wat informatie aan u kwijt. De onderwerpen die de revue passeren zijn: Sterilisatie, castratie, verzekering, heupdysplasie,elleboogdyplasie, voeding, ontworming etc.

Het mes snijdt bij de puppybegeleiding stiekem aan twee kanten. Door regelmatig bezoek aan de kliniek met uw pup, gaat de pup onze kliniek als prettig ervaren. Niet in de laatste plaats door de koekjes natuurlijk. Van deze positieve associatie met onze praktijk gaan u, de pup, en wij, nog heel lang genieten.

Tussenkop

Tekst hier...