Medewerkers

Dierenartsen

Michiel Hoynck van Papendrecht

Hij is geboren en getogen in Rotterdam en heeft diergeneeskunde gestudeerd in Utrecht, alwaar hij in 1991 afstudeerde. Na eerst in een praktijk met paarden en kleine huisdieren gewerkt te hebben, heeft hij zich gevestigd in Naaldwijk en zich toegelegd op de geneeskunde van het gezelschapsdier. In het verlengde daarvan is hij in 1993 begonnen met het ontwikkelen van de laparoscopische operatietechniek. Naast een veelheid aan sporten ligt zijn interesse bij zijn huisdieren en zijn auto's.

Bert van Dijk

Is geboren op 12 september 1965 in Harderwijk. Hij heeft diergeneeskunde gestudeerd in Utrecht en is in 1992 afgestudeerd. Na twee jaar in Wageningen gewerkt te hebben is hij naar het Westland verhuisd en doet sinds 1994 laparoscopische sterilisaties. Naast zijn werk voor de DLN (Diergeneeskundig Laparoscopiecentrum Nederland) is hij drie dagen in de week werkzaam binnen Dierenkliniek 't Westland. Zijn interesses liggen bij wielrennen, cardiofitness, en Sjors zijn hond.

Marije Swartjes

Marije is geboren (1977) en getogen op “de Groninger klei". Voor haar studie is ze naar het midden van het land verhuisd, om vervolgens nog een stukje verder richting het Westen te trekken om te gaan werken bij Dierenkliniek 't Westland. 

Daar houdt ze zich (naast de algemene diergeneeskunde) bezig met huid- en hartproblemen, echografie en orthopedie. 

Op vakgebied is opereren haar grootste passie, thuis wordt ze blij van haar zonen Nika en Syl, de katten Sam, Moos en Noes en erop uitgaan met de camper.

Anna Dekker

Ik ben opgegroeid in Naaldwijk en na de middelbare school heb ik 12 jaar in Den Haag gewoond. Het was leuk om na mijn studie Diergeneeskunde (in 2013) te kunnen gaan werken in het dorp waar ik ben opgegroeid. In 2019 ben ik voor de liefde verhuisd naar Goedereede (een dorpje op het eiland Goeree-Overflakkee). Hier woon ik nu met mijn vriend, (leukste) kat 'Nootje', mijn landgeiten Turbo & Chef en onze kippen.

Ik houd van fotograferen, zeilen, reizen, vrienden en series kijken.

Yara van de Pest

Mijn naam is Yara van de Pest en ik ben opgegroeid in een warm gezin in Veenendaal. Toen de loting in Utrecht mij niet toeliet, vertrok ik na de middelbare school naar Gent, waar ik in juli 2015 eindelijk het prachtige diploma in ontvangst mocht nemen. Sinds januari 2016 werk ik met veel plezier bij dierenkliniek 't Westland. Op dit moment woon ik in Delft met mijn vriend, 2 dochters, hond Sári en kat Tuk. Ik geniet van afspreken met vrienden, goed eten, dansen op een festival en naar de bioscoop gaan.

Naast het werken met de dieren zelf, vindt ik ook het sociale aspect van de diergeneeskunde heel leuk.

Assistenten

Rachel Olsthoorn

Ik ben Rachel Olsthoorn en ben woonachtig in Maasland samen met mijn man, 2 dochters en poes Ukkie.

Ben sinds 2010 werkzaam als paraveterinair dierenartsassistent bij Dierenkliniek 't Westland. Ik ga altijd met veel plezier naar mijn werk vanwege de dynamische sfeer, het werken met een team, de dieren en klanten. In mijn vrije tijd genieten we van onze kids, gaan we met vrienden ontspannen, op vakantie snowboarden of in de zomer kamperen!

Desiree Pranger

Ik ben Desiree en werk al 20 jaar als Paraveterinair. Heb 2 prachtige dochters en een lieve vriend.
Omdat ik met mensen en dieren werk, heb ik de beste baan die er is.
Het werk is erg gevarieerd en dat maakt het ook zo leuk!
In m'n vrije tijd ga ik graag uiteten of borrelen met vrienden of familie.
Zelf hebben we natuurlijk óók huisdieren, onze 3 harige vrienden. Bobby, Olaf en Bella.

Kim Markus

Jaimy van Dijk

Kaylee Koper

Joyce van Wijngaarden

Noël

Ik ben geboren in Breda (1999) en toen ik 8 jaar was ben ik naar het Westland verhuisd. Ik woon nu in Maasdijk. Nu woon ik op mezelf en ga regelmatig bij mijn ouders langs om ook mijn hondje Ozzy op te zoeken. Ik ben bijna elke avond op stal te vinden bij mijn paard Scoob. Ik vind het heerlijk om naar festivals te gaan met mijn vrienden en familie. In de toekomst zou ik graag nog veel mooie landen willen ontdekken.

Tineke de Zeeuw

Ik ben Tineke en ben getrouwd met Thom. Samen hebben wij 2 zoons en wonen wij in 's-Gravenzande. Ik doe dit werk al ruim 30 jaar. Sinds 1 augustus 2021 werk ik bij Dierenkliniek 't Westland, waar ik het erg naar mijn zin heb. Wij hebben zelf 1 kat, Knippr. In onze vrijetijd gaan we graag varen of een terrasje pakken.