Medewerkers

Dierenartsen

Michiel Hoynck van Papendrecht

Hij is geboren en getogen in Rotterdam en heeft diergeneeskunde gestudeerd in Utrecht, alwaar hij in 1991 afstudeerde. Na eerst in een praktijk met paarden en kleine huisdieren gewerkt te hebben, heeft hij zich gevestigd in Naaldwijk en zich toegelegd op de geneeskunde van het gezelschapsdier. In het verlengde daarvan is hij in 1993 begonnen met het ontwikkelen van de laparoscopische operatietechniek. Naast een veelheid aan sporten ligt zijn interesse bij zijn huisdieren en zijn auto's.

Bert van Dijk

Is geboren op 12 september 1965 in Harderwijk. Hij heeft diergeneeskunde gestudeerd in Utrecht en is in 1992 afgestudeerd. Na twee jaar in Wageningen gewerkt te hebben is hij naar het Westland verhuisd en doet sinds 1994 laparoscopische sterilisaties. Naast zijn werk voor de DLN (Diergeneeskundig Laparoscopiecentrum Nederland) is hij drie dagen in de week werkzaam binnen Dierenkliniek 't Westland. Zijn interesses liggen bij wielrennen, cardiofitness, en Sjors zijn hond.

Marije Swartjes

Marije is geboren (1977) en getogen op “de Groninger klei". Voor haar studie is ze naar het midden van het land verhuisd, om vervolgens nog een stukje verder richting het Westen te trekken om te gaan werken bij Dierenkliniek 't Westland. 

Daar houdt ze zich (naast de algemene diergeneeskunde) bezig met huid- en hartproblemen, echografie en orthopedie. 

Op vakgebied is opereren haar grootste passie, thuis wordt ze blij van haar zonen Nika en Syl, de katten Sam, Moos en Noes en erop uitgaan met de camper.

Anna Dekker

Ik ben opgegroeid in Naaldwijk en na de middelbare school heb ik 12 jaar in Den Haag gewoond. Het was leuk om na mijn studie Diergeneeskunde (in 2013) te kunnen gaan werken in het dorp waar ik ben opgegroeid. In 2019 ben ik voor de liefde verhuisd naar Goedereede (een dorpje op het eiland Goeree-Overflakkee). Hier woon ik nu met mijn vriend en (leukste) kat 'Nootje'. 

Ik houd van fotograferen, zeilen, reizen, ons aquarium met vissen, vrienden en series kijken.

Yara van de Pest

Yara van de Pest is opgegroeid in een warm gezin in Veenendaal. Toen de loting in Utrecht haar niet toeliet, vertrok ze na de middelbare school naar Gent, waar ze in juli 2015 eindelijk het prachtige diploma in ontvangst mocht nemen. Op dit moment is ze woonachtig in Delft.

Naast het werken met de dieren zelf, vindt Yara ook het sociale aspect van de diergeneeskunde heel leuk! Andere dingen waar ze gelukkig van wordt zijn: Afrika, katten, dansen, vrienden, het theater, een goede film en lekker eten.

Assistenten

Lisa Toetenel

Rachel Olsthoorn

Desiree Pranger

Denise Verkade