Actueel

Dierenkliniek ’t Westland

Preventie Spaarkaart

Geachte cliënt,

 

De Preventie Spaarkaart is nieuw binnen onze praktijk en heeft tot doel de gezondheidsstatus van uw huisdier te vergroten. Het is zo dat een aantal aandoeningen/ziekten voorkomen kunnen worden indien men preventieve maatregelen neemt. Daarbij is ook de kans op zoönosen (ziekten die van dier op mens overgaan) ook aanzienlijk kleiner. Te denken valt bijvoorbeeld aan de spoelworminfecties bij kinderen waarvan het reservoir voor een groot deel in uw huisdier zit.

 

Wij kunnen u die preventieve zorg volledig aanbieden. Om u hierbij te helpen hebben wij voor uw hond de Dierenkliniek Westland Preventie Spaarkaart ontwikkeld. Op deze spaarkaart wordt de preventieve zorg van uw huisdier bijgehouden. Wanneer de spaarkaart vol is krijgt u een tegoedbedrag op uw patiëntenkaart gestort. Dit wordt dan automatisch in mindering gebracht op uw factuur bij uw volgende bezoek aan onze kliniek. De kaart is gebaseerd op één jaar preventieve zorg. U mag twee jaar doen om deze kaart vol te krijgen.

 

Er zijn twee Preventie Pakketten. Er is een basispakket, waarin de meest elementaire preventieve zorg zit. En er is een pluspakket, met daarin de uitgebreidere preventieve zorg. Hieronder staat puntsgewijs wat deze pakketten inhouden.

 

Basispakket:

- Jaarlijkse enting

- Ontwormen (4x)

- Ontvlooien (12x)

Bij een volle basisspaarkaart krijgt u €25,= tegoed.

 

Pluspakket:

- Jaarlijkse enting

- Kennelhoest enting

- Ontwormen (4x)

- Ontvlooien (12x)

- Tekenbehandeling (4x Bravecto tablet of 6x tekenpipet)

( Eén Bravecto behandeling telt voor één teken – en drie vlooienstempels, één tekenpipet telt voor één teken- en één vlooienstempel)

Bij een volle plusspaarkaart krijgt u €50,= tegoed.

 

Iedere keer wanneer u preventieve zorg bij ons afneemt wordt deze op uw kaart afgestempeld door de assistente of dierenarts. Wij willen deze kaart voor u bewaren, maar u mag deze natuurlijk ook zelf bij u houden. Zorg er dan wel voor dat u deze kaart bij u hebt wanneer u bij ons langskomt.

Aan het eind van de laatste dag even met de grote veterinaire baas Dr. Sith op de foto. Deze man werkt zes dagen in de week van 9.00 tot 17.00 en dat loopt vaak uit. Hij wordt betaald vanuit de stichting DRCS ( Dog Rescue Center Samui) en heeft op mij een grote indruk achtergelaten. Het is erg knap om met de beperkte middelen die er zijn al deze honden een prima behandeling te geven.

Uw ingeleverde medicijnen worden door ons verzameld en naar Koh Samui gestuurd. Wij mogen ingeleverde medicijnen niet verkopen, maar in Thailand kunnen ze nog steeds van grote waarde zijn.