Actueel

Week meewerken in hondenopvang in Thailand

In maart van dit jaar (2018) zal dr. van Dijk afreizen naar Thailand om een bezoek te brengen aan en te werken bij de DCRS (Dog an Cat Rescue Samui). Dit is een stichting die zich voor medische zorg van honden en katten op het eiland Koh Samui. De medische zorg is gratis voor inwoners, maar een donatie wordt op prijs gesteld en vaak wordt er ook wel wat gedoneerd. Verder moet de stichting het hebben van giften en sponsoring. Regelmatig steunt de Dierenkliniek Westland deze stichting met het opsturen van medicijnen die door u teruggebracht zijn en die wij niet meer mogen verkopen, en medicijnen die bij ons ivm de verkoopdatum niet meer verkocht mogen worden.

Volg ons in Thailand via de website en social media

Vanaf 20 maart kunt u via onderstaande pagina's en op Facebook en Twitter de dagelijkse belevenissen van dr van Dijk in Thailand volgen.

Dinsdag 20 maart
Woensdag 21 maart
Donderdag 22 maart
Vrijdag 23 maart
Zaterdag 24 maart
Zondag 25 maart
Maandag 26 maart
Dinsdag 27 maart

Dierenkliniek ’t Westland

Preventie Spaarkaart

Geachte cliënt,

De Preventie Spaarkaart is nieuw binnen onze praktijk en heeft tot doel de gezondheidsstatus van uw huisdier te vergroten. Het is zo dat een aantal aandoeningen/ziekten voorkomen kunnen worden indien men preventieve maatregelen neemt. Daarbij is ook de kans op zoönosen (ziekten die van dier op mens overgaan) ook aanzienlijk kleiner. Te denken valt bijvoorbeeld aan de spoelworminfecties bij kinderen waarvan het reservoir voor een groot deel in uw huisdier zit.

Wij kunnen u die preventieve zorg volledig aanbieden. Om u hierbij te helpen hebben wij voor uw hond de Dierenkliniek Westland Preventie Spaarkaart ontwikkeld. Op deze spaarkaart wordt de preventieve zorg van uw huisdier bijgehouden. Wanneer de spaarkaart vol is krijgt u een tegoedbedrag op uw patiëntenkaart gestort. Dit wordt dan automatisch in mindering gebracht op uw factuur bij uw volgende bezoek aan onze kliniek. De kaart is gebaseerd op één jaar preventieve zorg. U mag twee jaar doen om deze kaart vol te krijgen.

Er zijn twee Preventie Pakketten. Er is een basispakket, waarin de meest elementaire preventieve zorg zit. En er is een pluspakket, met daarin de uitgebreidere preventieve zorg. Hieronder staat puntsgewijs wat deze pakketten inhouden.

Basispakket:

  • Jaarlijkse enting
  • Ontwormen (4x)
  • Ontvlooien (12x)

Bij een volle basisspaarkaart krijgt u €25,= tegoed.

Pluspakket:

  • Jaarlijkse enting
  • Kennelhoest enting
  • Ontwormen (4x)
  • Ontvlooien (12x)
  • Tekenbehandeling (4x Bravecto tablet of 6x tekenpipet)

(Eén Bravecto behandeling telt voor één teken – en drie vlooienstempels, één tekenpipet telt voor één teken- en één vlooienstempel)

Bij een volle plusspaarkaart krijgt u €50,= tegoed.

Iedere keer wanneer u preventieve zorg bij ons afneemt wordt deze op uw kaart afgestempeld door de assistente of dierenarts. Wij willen deze kaart voor u bewaren, maar u mag deze natuurlijk ook zelf bij u houden. Zorg er dan wel voor dat u deze kaart bij u hebt wanneer u bij ons langskomt.